Például 2019.04.25
Például 2019.04.25
(12+)
(2-11)
Például 2019.04.25
Például 2019.04.25

Services

Szolgáltatások

Minden ami utazás
Repülőjegy
Oldalunkon keresztül a világ számos országába foglalhatóak repülőjegyek budapesti, bécsi, pozsonyi indulással. Célunk, hogy utasaink olcsón, kényelmesen és biztonságban vásároljanak és utazzanak.
Szállás
A legnagyobb és legmegbízhatóbb szállodaláncoktól egészen a kisebb és olcsóbb hotelekig foglalhatóak oldalunkon szobák versenyképes árakon.
Autóbérlés
Partnerünk a világhírű Rentalcars, mely a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb autóbérlő cégeivel dolgozik együtt, Nagy márkák. Hatalmas választék. Óriási megtakarítások! Az autóbérlések megkezdés előtt akár 48 órával ingyenesen törölhetőek.
Ügyfélszolgálat
Minden termékünk megrendelésénél garantáljuk az ingyenes ügyfélszolgálatot és a professzionális segítségnyújtást.
Vízumügyintézés
Bizonyos országok vízum és belépési engedélyhez kötik az országba való belépést, melynek ügyintézése sokszor bonyolult és időigényes feladat. Sokéves szakmai tapasztalatunk segítségével külön díj felében segítünk ezen dokumentumok beszerzésében.
Biztosítás
Javasoljuk utasainknak utasbiztosítás és útlemondási biztosítás megkötését utazásukra! Nem érdemes kockáztatni ennek megspórolását, hiszen felmerülő probléma esetén a kifizetendő díj jóval magasabb lesz, mint a biztosítás értéke, illetve az utazás meghiúsulásakor szintén hasznos. Szakértőink segítenek személyre szabottan a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Blog

Legfrissebb híreink

17
Apr-2019
Utazzon a vibráló New Yorkba vagy a világhírű Chicagoba! Ismerje meg a Big Apple-t, válasszon kedvére a számtalan programlehetőség közül. A teljesség igénye nélkül, néhány javaslat: Times Square,...
22
Feb-2019
Fedezzétek fel a varázslatos Indiát! A LOT ősszel induló Új Delhi járat népszerűsítése kapcsán fogadjátok szeretettel a LOT akciós ajánlatát! Foglald le utazásod oldalunkon! Menetrend: Budapest -...