Tisztelt Utasunk, Partnerünk!

Irodánk zavartalanul folytatja működését, azonban a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadásunk további értesítésig szünetel. Kollégáink az alábbi telefonszámon illetve e-mailcímen érhetőek el: +36 30 830 4233 reservation@american.hu +36 70 703 8265 partner@american.hu
Például 2023.06.07
Például 2023.06.07
(12+)
(2-11)
Például 2023.06.07
Például 2023.06.07

Services

Szolgáltatások

Minden ami utazás
Repülőjegy
Oldalunkon keresztül a világ számos országába foglalhatóak repülőjegyek budapesti, bécsi, pozsonyi indulással. Célunk, hogy utasaink olcsón, kényelmesen és biztonságban vásároljanak és utazzanak.
Szállás
A legnagyobb és legmegbízhatóbb szállodaláncoktól egészen a kisebb és olcsóbb hotelekig foglalhatóak oldalunkon szobák versenyképes árakon.
Autóbérlés
Partnerünk a világhírű Rentalcars, mely a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb autóbérlő cégeivel dolgozik együtt, Nagy márkák. Hatalmas választék. Óriási megtakarítások! Az autóbérlések megkezdés előtt akár 48 órával ingyenesen törölhetőek.
Ügyfélszolgálat
Minden termékünk megrendelésénél garantáljuk az ingyenes ügyfélszolgálatot és a professzionális segítségnyújtást.
Vízumügyintézés
Bizonyos országok vízum és belépési engedélyhez kötik az országba való belépést, melynek ügyintézése sokszor bonyolult és időigényes feladat. Sokéves szakmai tapasztalatunk segítségével külön díj felében segítünk ezen dokumentumok beszerzésében.
Biztosítás
Javasoljuk utasainknak utasbiztosítás és útlemondási biztosítás megkötését utazásukra! Nem érdemes kockáztatni ennek megspórolását, hiszen felmerülő probléma esetén a kifizetendő díj jóval magasabb lesz, mint a biztosítás értéke, illetve az utazás meghiúsulásakor szintén hasznos. Szakértőink segítenek személyre szabottan a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Blog

Legfrissebb híreink

21
Nov-2019
UTAZZON MOST AKCIÓSAN 196.800Ft*-ért a KLM légitársaság járatain és fedezze fel a Szórakoztatás fővárosát! Kapcsolódjon ki a világhírű Szórakoztató Fővárosban! Las Vegas a világ legfényesebb városa...
18
Nov-2019
Az Egyptair a világ legnagyobb légiszövetségének, a Star Alliance tagjaként, illetve a Kairói Nemzetközi Repülőtér kontinenseket összekötő elhelyezkedésének köszönhetően széleskörű járathálózatot és...