Nem találta meg amit keresett, vagy nem kapta meg a legolcsóbb ajánlatot? Iratkozzon fel az olcsó repülőjegy hírlevelünkre, és hírlevélben elküldjük Önnek a legolcsóbb jegyeket!
Feliratkozom
OK
My status

Nyelvek

1051 Budapest, József Attila u. 18.
Telefon: +36 1 327 40 40
  • Repülőjegy
  • Hotel
  • Autó
  • Üzleti utazó
(12+)
(2-11)
(0-1)
Legjobb ár keresése
Legjobb ár keresése
Üzleti ügyfél regisztráció

Amennyiben Ön a cégének kedvezőbb tarifákkal szeretne repülőjegyet foglalni, illetve számlát szeretne kapni az utazásairól (akár fapados repülőjegyekről is), akkor kérem regisztrálja be cégét az alábbi kérdőíven.

Munkatársaink rövidesen megküldik Önnek az egyedi hozzáférést az üzleti repülőjegy kereső és foglaló rendszerünkhöz.

Számlázási cím
Kapcsolattartó
Küldés

WizzAir

A Wizz Air bevezeti az ülőhelyfoglalást

A légitársaság szolgáltatásai bővítésével fejleszti tovább az utazási élményt

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb légitársasága* ma bejelentette, hogy 2015 májusától bevezeti az ülőhelyfoglalást annak érdekében, hogy tovább fejlessze az utazási élményt és fokozza az utasok elégedettségét. 2015. május 4-től a kijelölt útvonalakon, 2015. május 19-től pedig az összes WIZZ útvonalon élvezhetik az utasok az automatikus, ingyenes ülőhelyfoglalást, amely április 8-tól a foglalási folyamat részévé válik.

A Wizz Air szomszédos ülőhelyeket fog kiosztani azoknak, akik közös foglalással, együtt utaznak, amennyiben erre van lehetőség. Az utasok megváltoztathatják az ingyenes ülőhelyfoglalásukat, és választhatnak egy másik ülőhelyet díj ellenében (a díjak 1 eurónál kezdődnek), ezt megtehetik a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáció segítségével bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt. A keresettebb ülőhelyeket magasabb díjért lehet majd lefoglalni a rendelkezésre állás függvényében, a foglalások sorrendjében, ilyenek például az extra lábtérrel rendelkező és az első sorokban található ülőhelyek, amelyek lehetővé teszik, hogy az utas érkezés után gyorsabban elhagyhassa a gépet.

A légitársaság május 4-től a kijelölt útvonalakon vezeti be az ülőhelyfoglalást (Budapest-Barcelona, Katowice-London Luton, Bucharest-Dortmund), majd ezt követően május 19-től a Wizz Air mind a 360 útvonalán bevezetésre kerül, összesen 37 ország 110 repülőterét érintve.

Azon utasok számára, akik április 8. előtt foglalnak az érintett járatokra, az utasfelvétel során lesznek kiosztva az ülőhelyek, míg azok az utasok, akik WIZZ extra lábtér szolgáltatást tartalmazó, már meglévő foglalással rendelkeznek, további költség nélkül választhatják majd ki ülőhelyüket.

A WIZZ Premium és WIZZ Privilege Pass tagsággal rendelkező utasok ingyen választhatják majd bármely ülőhelyet, és a jövőben is élvezhetik majd az elsőbbségi beszállás előnyeit, amely lehetővé teszi, hogy elkerüljék a sorban állást. Április 8-tól a Wizz Air csökkenti az elsőbbségi beszállás szolgáltatás árát 2 euróra.

Online díjak, amennyiben az utas meg kívánja változtatni az ingyenes ülőhelyfoglalását

Ülőhelyek az első sorokban

Elöl lévő ülőhelyek

Az utastér első részén lévő ülőhelyek

Ülőhelyek nagyobb lábtérrel

Az utastér hátsó részén lévő ülőhelyek

5 – 23 euró

3 - 17 euró

2 - 5 euró

5 - 23 euró

1 – 2,50 euró

Kézipoggyász-kezelési szabályzat:

  • Minden utasunk egy darab kézipoggyásszal szállhat fel a gépre, amely kis- vagy nagyméretű lehet. Ha az utas nagyméretű kézipoggyásszal utazik, külön díjat kell fizetnie;
  • A reptéren, a biztonsági ellenőrzés után vásárolt árucikkeket utasaink az egy darab kézipoggyászon felül felvihetik a gépre;
  • A kézipoggyászra nincs megszabott súlyhatár, de az utasnak képesnek kell lennie azt segítség nélkül felrakni az ülések fölötti poggyásztartó rekeszbe;

1. Kisméretű kézipoggyász:

Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. Egy kisebb (kb 30 literes) hátizsák vagy laptoptáska, amely befér az ön előtti utasülés alá, jellemzően megfelel ennek a méretkorlátozásnak.

2. Nagyméretű kézipoggyász:

Amennyiben a kézipoggyász mérete meghaladja a kisméretű poggyászra meghatározott méretet, úgy csak díjfizetés ellenében lehet a gépre felvinni. A nagyméretű kézipoggyásznak ez esetben is könnyedén be kell férnie az ülések fölötti poggyásztartó rekeszbe, vagyis nem lehet nagyobb, mint 56 x 45 x 25 cm (ez az IATA által meghatározott normál kézipoggyászméret, egy kb. 60 literes poggyászt alapul véve).

Ne feledje: a kézipoggyász méreteit a repülőtéren ellenőrzik. Reméljük, hamarosan viszontláthatjuk önt a fedélzeten!

Elérhetőségeink: www.fapados.hu
E-mail: reservation@american.hu    |   Tel.: 327-4040