Nem találta meg amit keresett, vagy nem kapta meg a legolcsóbb ajánlatot? Iratkozzon fel az olcsó repülőjegy hírlevelünkre, és hírlevélben elküldjük Önnek a legolcsóbb jegyeket!
Feliratkozom
OK
My status

Nyelvek

1051 Budapest, József Attila u. 18.
Telefon: +36 1 327 40 40
  • Repülőjegy
  • Hotel
  • Autó
  • Üzleti utazó
(12+)
(2-11)
(0-1)
Legjobb ár keresése
Legjobb ár keresése
Üzleti ügyfél regisztráció

Amennyiben Ön a cégének kedvezőbb tarifákkal szeretne repülőjegyet foglalni, illetve számlát szeretne kapni az utazásairól (akár fapados repülőjegyekről is), akkor kérem regisztrálja be cégét az alábbi kérdőíven.

Munkatársaink rövidesen megküldik Önnek az egyedi hozzáférést az üzleti repülőjegy kereső és foglaló rendszerünkhöz.

Számlázási cím
Kapcsolattartó
Küldés

Tippek, trükkök

Az alábbiakban pár hasznos tanácsot talál, melyeket érdemes leolvasni:

  • A repülőjegyek ára indulás előtt 1-2 hónappal a legkedvezőbb, ezért érdemes már akkor lefoglalni azokat.
  • Ha az időpontban a szombat, mint kint töltött éjszaka szerepel, a repülőjegy ára kedvezőbb lehet.
  • Az aznapi oda-vissza járat magas árkategóriát von maga után, így mindig érdemes egy éjszakát kint tölteni.
  • A repülőjegy foglalása esetén fontos, hogy biztos legyen az időpontban, mert bármilyen módosítás költésgeket vonhat maga után abban az esetben, ha a légitársaság engedélyezi azt.
  • Utazás előtt kössön utasbiztosítást, mert az nem csupán betegség, hanem poggyászkár esetén is biztosítja Önt

Mikor a legolcsóbb?

Ezt elég nehéz kiszámítani, hiszen az árat rengeteg összetevő befolyásolja. Lehet hogy más árat kapunk, ha csak egy főre érdeklődünk, és lehet hogy magasabbat, ha két vagy három főre. Ugyanis gyakran előfordul, hogy az adott járaton a legalacsonyabb árra csak egy szabad hely foglalható. Általában igaz, hogy olcsóbb a jegy, ha hónapokkal korábban foglalunk, vagy ha kevésbé terhelt járatot választunk (pl. szerda, vagy szombat). Lehet szerencsénk például egy abszolút utolsó pillanatos helyfoglalással is, ha megmarad egy-két hely, és a legalacsonyabb áron értékesítik. Ez persze nem garancia! Vegye figyelembe, hogy nemzeti, vagy nemzetközi ünnepnapokon, napok közelében is drágább lehet a jegy!

A Járat késése

A járat késése esetén a légi fuvarozót felelősség terheli, kivéve ha megtett minden elvárható lépést a kár elkerülése érdekében, vagy, ha nem állt módjában ezeket a lépéseket megtenni.