Nem találta meg amit keresett, vagy nem kapta meg a legolcsóbb ajánlatot? Iratkozzon fel az olcsó repülőjegy hírlevelünkre, és hírlevélben elküldjük Önnek a legolcsóbb jegyeket!
Feliratkozom
OK
My status

Nyelvek

1051 Budapest, József Attila u. 18.
Telefon: +36 1 327 40 40
  • Repülőjegy
  • Hotel
  • Autó
  • Üzleti utazó
(12+)
(2-11)
(0-1)
Legjobb ár keresése
Legjobb ár keresése
Üzleti ügyfél regisztráció

Amennyiben Ön a cégének kedvezőbb tarifákkal szeretne repülőjegyet foglalni, illetve számlát szeretne kapni az utazásairól (akár fapados repülőjegyekről is), akkor kérem regisztrálja be cégét az alábbi kérdőíven.

Munkatársaink rövidesen megküldik Önnek az egyedi hozzáférést az üzleti repülőjegy kereső és foglaló rendszerünkhöz.

Számlázási cím
Kapcsolattartó
Küldés

Ryanair

Kedves Utasunk,

 

Szeretnénk Ryanair repülőjegyével kapcsolatban az alábbi információkra felhívni figyelmét:

Check-in
Utazása előtt az online check-in-t el kell végeznie és a kinyomtatott beszállókártyát az érvényes utazási okmányaival együtt a repülőtéren be kell mutatnia. Minden utazót, aki nem tudja vagy nem mutatja be online beszállókártyáját a repülőtéri biztonsági ellenőrzésnél vagy a beszállókapunál, a Ryanair egy újra-kiállítási illetékkel terheli, mely irányonként és személyenként 60EUR/60GBP, és kizárólag bankkártyával fizethető ki. Ez a szolgáltatás maximum 40 perccel a járat indulása előtt vehető igénybe.
Minden beszállókártyát különálló A4-es oldalra kell nyomtatni.

Az on-line check-in ide kattintva érhető el a foglalási kód és a foglaláskor megadott e-mail cím megadása után.

Az on-line check-in a járat indulása előtt legkorábban 15 nappal, legkésőbb 4 órával végezhető el.

A check-in elvégzése után a beszállókártya a járat indulása előtt legkésőbb 4 órával újra kinyomtatható.

Fontos!
Az on-line check-in elvégzése után további módosítás nem hajtható végre, mint pl. név / dátum / járat / útvonal módosítás.
Az extra szolgáltatások viszont továbbra is megrendelhetők maradnak, mint pl. elsőbbségi beszállás, feladható poggyász hozzáadása, sporteszközök szállítása.
Amennyiben az on-line check-int elvégezte és mégis módosításra van szüksége, a Ryanair ügyfélszolgálatához kell fordulnia, ahol egy un. Uncheck díj ellenében az on-line check-int törlik.

Csomag szabályok

Feladható poggyász - Minden utas maximum 2 db poggyászt (15 kg vagy 20 kg) adhat föl attól függően, hogy a jegyvásárláskor vagy azt követően on-line, annak díját megfizette. A jegyvásárlást követően utólag is van lehetősége feladható poggyász megvásárlására. Ha a feladható poggyászt a Ryanair telefonos ügyfélszolgálatán vagy a repülőtéren szeretné megvásárolni, annak díja az on-line megrendeléshez képest lényegesen magasabb lesz. A feladható poggyász díjak folyamatosan változhatnak.
A poggyász súlya és db száma poggyászok /személyek között nem osztható meg.
Az aktuális poggyász díjszabályokról bővebben itt tájékozódhat.

Kézipoggyász - Minden utazó (kivéve csecsemő), aki az on-line check-int elvégezte szigorúan 1 db kézipoggyászt vihet a fedélzetre, melynek súlyát és méreteit a szállítási feltételek ide kattintva megtalálja.
A szigorúan 1 db kézipoggyász azt jelenti, hogy 1 db poggyászba kell összecsomagolnia a fedélzetre felvinni tervezett összes poggyászt, mint pl. kézitáska, aktatáska, laptop, duty-free vásárlás, kamera/fényképezőgép stb.
A túlméretes/túlsúlyos kézipoggyász szállítását a beszállókapunál megtagadják, illetve ahol erre lehetőség van, feladott poggyászként további díj ellenében a járatra fölveszik.

Csecsemők csomagkerete - 2 éven aluli gyermekeknek, akik számára külön jegyet nem vásároltak, nincs sem díjmentes kézipoggyász, sem feladható poggyász lehetőség. Viszont egy teljesen összecsukható babakocsi díjmentesen szállítható. További felszerelés a csecsemő részére díj ellenében adható föl.

A repülőtéri check-in ablak és poggyász feladási ablak a járat indulása előtt 2 órával nyit és szigorúan 40 perccel az indulás előtt bezár.

Repülőtéri előírások
Az utasoknak indulás előtt a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál is kötelező az érvényes utazási okmányainak és beszállókártyájának bemutatása.

Függetlenül a vízum előírásoktól, minden nem EU/EEA állampolgárnak szükséges az utazási okmányait és beszállókártyáját bemutatni és lepecsételtetni a Ryanair Visa/Document Check Desk -nél mielőtt a biztonsági ellenőrzéshez fárad. Valamint, minden utazónak, aki Marokkóból indul, beszállókártyáját be kell mutatnia a helyi repülőtéri check-in ablaknál is.

Legkésőbb a járat indulása előtt 30 perccel kell megjelennie a beszállókapunál.

Ryanair általános szállítási feltételek
A Ryanair általános szállítási feltételei itt olvashatóak.

Kellemes utazást kíván a fapados.hu csapata!