Nem találta meg amit keresett, vagy nem kapta meg a legolcsóbb ajánlatot? Iratkozzon fel az olcsó repülőjegy hírlevelünkre, és hírlevélben elküldjük Önnek a legolcsóbb jegyeket!
Feliratkozom
OK
My status

Nyelvek

1051 Budapest, József Attila u. 18.
Telefon: +36 1 327 40 40
  • Repülőjegy
  • Hotel
  • Autó
  • Üzleti utazó
(12+)
(2-11)
(0-1)
Legjobb ár keresése
Legjobb ár keresése
Üzleti ügyfél regisztráció

Amennyiben Ön a cégének kedvezőbb tarifákkal szeretne repülőjegyet foglalni, illetve számlát szeretne kapni az utazásairól (akár fapados repülőjegyekről is), akkor kérem regisztrálja be cégét az alábbi kérdőíven.

Munkatársaink rövidesen megküldik Önnek az egyedi hozzáférést az üzleti repülőjegy kereső és foglaló rendszerünkhöz.

Számlázási cím
Kapcsolattartó
Küldés

Easyjet

Szeretnénk Easyjet repülőjegyével kapcsolatban az alábbi információkra felhívni figyelmét:

Check-in
Az utasfelvétel kizárólag online történik.

Mielőtt kifáradna a repülőtérre a menetrend szerinti járathoz, előbb el kell intéznie az utasfelvételt az interneten, és ki kell nyomtatnia a beszállókártyát. Az online utasfelvétel elvégzéséhez látogasson el webhelyünkre, kattintson az „Online utasfelvétel” pontra a honlap jobb felső részén, adja meg a járat(ok) foglalása során kapott foglalási számot, és kövesse a képernyőn látható utasításokat. A lefoglalt járat(ok)hoz szükséges online utasfelvételt a menetrend szerinti járat(ok) indulása előtt leghamarabb 30 nappal, legkésőbb pedig 2 órával kell elvégeznie. Miután elintézte az online utasfelvételt, a beszállókártyát is ki kell nyomtatnia, és magával kell vinnie a repülőtérre. Minden ezt követő járatnál, így a visszatérő járatnál is van lehetőség az online utasfelvétel elintézésére, amennyiben indulása a legelső induló járatot követő 30 napon belülre esik.

Az on-line check-in az alábbi oldalon érhető el a foglalási kód és a vezetéknév megadása után:

www.easyjet.com / online utasfelvétel

Fontos!
Az on-line check-in elvégzése után további módosítás nem hajtható végre, mint pl. név / dátum / járat / útvonal módosítás.
Az extra szolgáltatások viszont továbbra is megrendelhetők maradnak, mint pl. elsőbbségi beszállás, feladható poggyász hozzáadása, sporteszközök szállítása.

Kézipoggyász
Az utasok egy darab Kézipoggyászt vihetnek magukkal, amelynek meg kell felelnie az alábbi kritériumoknak:
minden kézipoggyásznak kényelmesen be kell férnie repülőtéri csomagfeladási pultoknál, illetve a beszállókapuknál kihelyezett poggyászmérőkbe.
minden Kézipoggyásznak könnyedén át kell férnie a Poggyászok méretének ellenőrzésére az utasfelvételnél és a beszállókapuknál felállított kereteken;
az egy darab Kézipoggyászra vonatkozóan – az ésszerűség határain belül – nincs súlykorlátozás érvényben, azaz az utasnak biztonságosan, segítség nélkül képesnek kell lennie behelyezni az egy darab Kézipoggyászt az ülés fölötti tárolóba, illetve kivenni onnan. Alkalomadtán üzemeltetési okokból szükséges lehet súlykorlát érvénybe léptetése. Ebben az esetben az Ön Kézipoggyászát külön költség felszámítása nélkül a repülőgép rakterébe helyezzük, feltéve, hogy Ön betartja a Szerződési Feltételeinkben a Poggyászra vonatkozóan előírt valamennyi alkalmazandó előírást és korlátozást;
minden kézitáskát, aktatáskát és/vagy laptoptáskát az egy darab Kézipoggyászra érvényes kereten belül kell szállítani;
egy kabát, sál, esernyő vagy sétapálca és az indulási repülőtéren a biztonsági ellenőrző pont után vásárolt egy szatyornyi áru az egy darab Kézipoggyászra vonatkozó kereten felül szállítható.

Ha Ön Feladott poggyásszal utazik, a repülőtérre érkezéskor legelőször a csomagfeladási pulthoz kell mennie a poggyászfeladáshoz. A csomagfeladási pult a menetrend szerinti Járat indulása előtt 2 órával nyit, és 40 perccel azelőtt zár be. A Feladott poggyászt legkésőbb 40 perccel a menetrend szerinti Járat indulása előtt mindenképpen fel kell adnia, máskülönben a Feladott poggyász nem kerül fel a repülőgépre. Azokon a repülőtereken (így többek között például Izraelben, Jordániában, Egyiptomban és Marokkóban), ahonnan távolabbra is indítunk Járatokat, a Feladott poggyászt legkésőbb 60 perccel a menetrend szerinti Járat indulása előtt fel kell adnia ahhoz, hogy az felkerüljön a repülőgépre. Ezekről a kivételekről a Visszaigazolási dokumentumban tájékozódhat.

Repülőtéri előírások
Az utasoknak indulás előtt a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál is kötelező az érvényes utazási okmányainak és beszállókártyájának bemutatása.

Legkésőbb a járat indulása előtt 40 perccel kell megjelennie a beszállókapunál.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, részletes leírást az alábbi oldalon található:

Easyjet általános szállítási feltételek

Kellemes utazást kíván a fapados.hu csapata!